Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

από φεις μπουκ

Ο ΦΩΝΗ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ έστειλε μήνυμα στα μέλη τουΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ.

--------------------
Θέμα: πολύ καλή θεατρική παράσταση

Παραστατικές Τέχνες: «Από της ζωής τα μέρη χάθηκαν οι ποιητές»
Η μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Από της ζωής τα μέρη χάθηκαν οι ποιητές» επαναλαμβάνεται από τις 7 Οκτωβρίου, για δεύτερη χρονιά, στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν –Υπόγειο. (τηλ. ταμείου 210 3228706)
Μετά την επιτυχία που σημείωσε στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου και στο Θέατρο Τέχνης, η παράσταση ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε στις "Θεατρικές Συναντήσεις" στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς "Μελίνα Μερκούρη", στην Ασέα - γενέτειρα του Νίκου Γκάτσου - και στο Φεστιβάλ της Βυρηττού, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.
Η Κάτια Γέρου ερμηνεύει αποσπάσματα και τραγούδια από θεατρικά έργα, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Θέατρο Τέχνης την περίοδο 1946 - 1960, μία από τις σημαντικότερες του θεάτρου και του Καρόλου Κουν.
Ηρωίδες αλλά και ήρωες του Ουίλλιαμς, του Λόρκα, του Ανούιγ και του Μπρεχτ, ζωντανεύουν στην παράσταση μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, μόνιμου συνεργάτη τότε του Θεάτρου Τέχνης.
Η Κάτια Γέρου δεν ερμηνεύει μόνο μονολόγους των οικείων ηρωίδων αλλά και ολόκληρες σκηνές, περνώντας από πρόσωπο σε πρόσωπο, έτσι ώστε κι ένας αμύητος ακόμη θεατής να έχει την πλήρη εικόνα της υπόθεσης του κάθε έργου.

Γιώτα Κανατσέλη
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=171217581162&mid=12ed5f8G24e0da19G2c3180cG0

___

Δεν υπάρχουν σχόλια: