Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ το ΝΕΟ ΠΟΝΤΙΚΙ!

Ο Γιώργος ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ έστειλε μήνυμα στα μέλη τουΜυογράφημα.

--------------------
Θέμα: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ
Σήμερα το πρωϊ Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2009 στα περίπτερα θα βρείτε το... ανανεωμένο «Ποντίκι»
• ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ενιαία τιμή για κάθε φύλλο, τα 2 ευρώ. Ολοι οι αναγνώστες θα παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ μαζί με την εφημερίδα και την προσφορά της (Βιβλίο, dvd, κλπ). H τιμή των 3 ευρώ που υπήρχε μέχρι σήμερα, για τα φύλλα με προσφορά, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ.
• ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ μηνιαίο πλέον το «πράσινο ΠΟΝΤΙΚΙ», ένα μαχητικό ένθετο για το περιβάλλον και την ποιότητα της ζωής μας. (θα κυκλοφορεί την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα, μαζί με «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»)
• ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ, την δωρεάν διανομή, σε όλους τους αναγνώστες, μιας νέας σειράς 8 βιβλίων με τον τίτλο «ΠΡΟΣΩΠΑ & ΙΔΕΕΣ» και διαχρονικά κείμενα των Αριστοτέλη, Πλάτωνα, Κικέρωνα, Δαρβίνου, Εμερσον, Πασκάλ, Μάρξ, Εγκελς και Σμιθ
• Στην Αθήνα οι αναγνώστες μας θα πάρουν «Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο» των ΜΑΡΞ & ΕΓΚΕΛΣ, ενώ στην επαρχία το «Περί φυσικής επιλογής» του ΔΑΡΒΙΝΟΥ.
• ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΥΜΕ σε όλες τις σελίδες μας το ΧΡΩΜΑ, αφήνοντας πίσω τις ασπρόμαυρες.
Μιλάμε δηλαδή για ένα πολύχρωμο και αισιόδοξο ΠΟΝΤΙΚΙ.
• Τέλος να θυμήσουμε ότι ΤΡΥΠΩΣΑΜΕ ήδη μέσω του ανανεωμένου site στον κόσμο του διαδικτύου… Επισκεφθείτε το http://www.facebook.com/l/49e60;www.topontiki.gr, για έγκυρη, έγκαιρη, πολιτική, σατιρική και αποκαλυπτική «ποντικίσια» ενημέρωση, αφού πλέον κάθε μέρα και όλη την εβδομάδα, «το ΠΟΝΤΙΚΙ» που τρυπώνει παντού, θα ξετρυπώνει και θα σας ενημερώνει…
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1250972312202&mid=12e1971G24e0da19G2c1fe80G0

Δεν υπάρχουν σχόλια: